آخرین مقالات

آخرین محصولات

7 ویژگی مهم خرید صندل طبی مردانه

بیایید به محبوب ترین انواع و مدل های صندل مردانه که باید برای کمد و جا کفشی خود انتخاب میکنید نگاهی بیندازیم تا نکاتی در مورد نحوه پوشیدن آنها برای بهتر به نظر رسیدن لباس ارائه می دهد را  با کمک این راهنمای صندل های مردانه، یاد بگیریم از آنجایی که صندل هایی با طرح های ساده و معمولی را برای نمادهای مد واقعی که هستند دوست داشته باشید، پس در این مقاله با ما همراه باشید.

اگر صندلهای معمولی فوم یا لاستیکی دارید، باید از آنها برای فعالیت های تفریحی استفاده کنید. اینها را در ساحل، نزدیک استخر، یا هنگام دویدن سریع و کارهای کوتاه بپوشید. اما لازم است بدانید این نوع دمپایی ها به اندازه کافی از پا پشتیبانی نمی‌کنند و استفاده زیاد از آنها ممکن است به پای شما آسیب برساند. داشتن اطلاعت کافی درباره ویژگی مهم خرید صندل طبی مردانه مهمترین قدم برای خریئ آن است

برای اینکه مطمئن شوید که یک جفت کفش یا صندلی که دارید پشتیبانی صحیحی برای پاهایتان ارائه میدهد، تیم متخصص شوز طبی صندلهای طبی مردانه و  دمپایی‌های چرمی مردانه را به شما اکیدا پیشنهاد میکند.

 

صندل پیاده روی طبی مردانه

اگر  در طی روز فعالیت بالایی دارید، یک جفت صندل طبی مناسب برای پیاده روی همیشه دوست شما خواهد بود.

صندل های پیاده روی طبی که اغلب از جنس چرم ساخته شده اند، برای افراد پرانرژی و بیرون از خانه بسیار ایده آل هستند. این دقیقاً یک آیتم مد نیست بلکه به عات کیفیت بالای مواد بکار رفته علاو بر زیبایی و شیکی حمایتگر خوبی برای پاها محسوب میشود.

توصیه میکنیم به دنبال جفتی باشید که بهترین محافظت و پشتیبانی را برای پای شما فراهم کند. چرا که کارکرد در این زمینه مهم تر از سبک است.

 

معرفی انواع دمپایی و صندل طبی مردانه

صندل طبی بدون رکاب

صندلهای طبی بدون رکاب مانند صندل طبی سالار، یاشار و سرشار  گزینه های خوبی برای افرادی میباشند که …

 صندل های طبی رکاب دار

این نوع صندل ها  روشی عالی برای ترکیب لباس رسمی و غیر رسمی ارائه میدهد. در عین  اینکه ظاهری رسمی میتواند داشته باشد، اما اثر بافت و وزن سبک آن، آن را برای رویدادهای تابستانی ایده آل کرده است.

صندل های رکابداری چون صندل طبی مردانه مدل سینا یا صندل مردانه مدل1005 به شما امکان می دهند علاوه بر اینکه جذابیت تابستانی خود را حفظ میکنید، در عین حال کاملا  شیک به نظر برسید.

 

نکات مورد توجه برای خرید صندل و دمپایی طبی مردانه

اگر به فکر خرید یک نوع صندل طبی چرمی هستید، بدون شک دمپایی‌های شوزطبی میتوانند به خوبی با انواع لباس‌های روز شیک، ست می‌شوند. درک ویژگی‌های کلیدی و مزایای مدلی که انتخاب می‌کنید در مورد ست کردن صندل‌های مردانه بسیار مهم است.

برای خرید یک جفت دمپایی طبی اصل  متناسب با تیپ و سبک و پوشش خود هستید پس این پیشنهادات را بررسی کنید:

7 ویژگی مهم خرید صندل طبی مردانه:

 

  • رنگ

در افزودن رنگ به صندل های روزانه خود تردید نکنید، به خصوص اگر با یک لباس کوچک شلوارک یا دمپایی می پوشید. بدیهی است که شما نمی خواهید با رنگ ها تضاد داشته باشید یا مانند هر انتخاب دیگری از کفش زیاده روی کنید.

بنابراین، لباس های خنثی و دمپایی را در رنگ های مکمل بپوشید. نه پایین و نه کفش، بلکه بالا و دمپایی باید با هم هماهنگ باشند تا هماهنگی رنگی حاصل شود.

  • الگو

اگر کفش های طرح دار می پوشید بقیه ظاهر خود را ساده نگه دارید. تناسب صندل های مردانه برای رسیدن به فرم ایده آل مهم است.

  • درخشندگی را اضافه کنید

دادن کمی درخشش به یک لباس شب شیک یک استراتژی عالی برای جلوگیری از پوشیدن دمپایی با آن است. دامن های مشکی کوچک و لباس های تک رنگ با صندل های بند دار خیره کننده به نظر می رسند.

  • صندل چرم مردانه

تفاوت بین یک بعد از ظهر گرم آفتابی و یک پای ساحلی داشتن صندل های راحت مردانه از چرم است. هالوکس والگوس، تاول‌ها و درد در پاشنه‌ها همگی می‌توانند ناشی از پوشیدن کفش‌هایی باشند که به درستی مناسب نیستند.

  • یک قوس نگهدارنده

کفی و تکیه گاه قوس دوتا از مهم ترین عواملی هستند که در انتخاب صندل باید در نظر گرفته شوند. بدون حمایت کافی از قوس، ممکن است مشکلات پا مانند خار پاشنه، ناهماهنگی مچ پا و… ایجاد گردد.

  • موقعیت قرارگیری پا

برای تناسب با صندل های مردانه، مهم است که در نظر داشته باشید که پاهای شما کجا روی کف پای شما قرار دارند.

پاشنه و پشت صندل باید به مقدار کمی از هم جدا شوند. هنگام انتخاب هر نوع دمپایی مردانه، کاملاً مطمئن شوید که انگشتان پای شما از جلوی دمپایی بیرون نمیزند.

علاوه بر این، مهم است که بررسی کنید پاهای شما روی دوخت صندل ها در مرزهایشان قرار نگیرد. این به این دلیل است که کاوش در طول روز ممکن است ناراحت کننده باشد.

  • اندازه مناسب

از دیگر ویژگی مهم خرید صندل طبی مردانه: صندل های مردانه ممکن است از نظر اندازه چالش برانگیز باشند. به دلیل عدم وجود گوشت در اطراف پا، اندازه گیری ممکن است کمی چالش برانگیز باشد. با دنبال کردن مراحل زیر مطمئن شوید که دمپایی شما به راحتی جا می شود:

  • اطمینان حاصل کنید که فضای کمی بین پاشنه صندل و بند عقب وجود دارد.
  • فاصله بین انگشت شست پا و لبه چوب صندل را اندازه بگیرید.
  • هنگام تنظیم تسمه‌ها، مطمئن شوید که پای شما محکم باشد، اما نه آنقدر محکم که احساس کنید بند‌ها گوشت شما را سوراخ می‌کنند.
  • به طور معمول، اگر از سایز نیم مانند 8 و نیم استفاده می کنید، باید به این فکر کنید که صندل خود را کمی بزرگتر کنید.
  • سعی کن پیاده روی کنی اگر پاشنه‌هایتان بیرون می‌زند یا پاهایتان از قسمت پایینی کفشتان بیرون می‌آید، به دنبال سایز کمتر باشید.

 

بسیار مهم است که وسعت کف پای خود را اندازه گیری کنید تا مشخص شود که پاهای شما باریک یا پهن هستند. فاصله بین دو پهن ترین قسمت پا، وسعت کف پا است. قبل از انجام اندازه گیری های زیر حتما فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید:

از آنجایی که پاهای شما ممکن است در طول روز منبسط شوند، مطمئن شوید که آنها را در شب و صبح اندازه بگیرید.هنگام اندازه گیری، مطمئن شوید که روی یک سطح صاف ایستاده اید.

هنگام اندازه گیری صندل هرگز جوراب را اندازه نگیرید. هنگام اندازه گیری کفش های کتانی یا سایر کفش های ورزشی حتما از جوراب استفاده کنید.

 

نحوه اندازه گیری پا

یک ورق کاغذ بزرگ که بتواند روی هر دو پا به صورت عمودی بایستد باید روی سطح صافی قرار گیرد.خطوط پاهای خود را در حالت ایستاده روی یک تکه کاغذ بکشید.به نتیجه اندازه گیری توجه کنید. فاصله بین دو پهن ترین قسمت پا به اندازه عرض پا است.

پس از انجام اندازه‌گیری‌ها، آن‌ها را با اندازه عرض پای زن در زیر مقایسه کنید تا ببینید چگونه با هم مطابقت دارند. اندازه گیری های معمول برای کفش های باریک و پهن در زیر نشان داده شده است.

 

چگونه می توانیم بفهمیم پایمان لاغر است؟

اگر سایز کفش شما متناسب با طول پای شما باشد، اما در کناره های پای شما جا وجود داشته باشد، می توانید پاهای باریک تری داشته باشید.

بدون شک پس از انجام اندازه گیری ها با استفاده از روش های ذکر شده متوجه خواهید شد.

برای تناسب با صندل های مردانه، مهم است که در نظر داشته باشید که پاهای شما کجا روی کف پای شما قرار دارند.

پاشنه و پشت صندل باید به مقدار کمی از هم جدا شوند. هنگام انتخاب قاطر یا دمپایی مردانه، کاملاً مطمئن شوید که انگشتان پای شما به پایین پاهای شما آویزان نمی شود.

علاوه بر این، مهم است که بررسی کنید پاهای شما روی دوخت صندل ها در مرزهایشان قرار نگیرد. این به این دلیل است که کاوش در طول روز ممکن است ناراحت کننده باشد.

 

بررسی اهمیت عرض کفش و صندل طبی

از آنجایی که عرض پای بسیاری از افراد متفاوت از سایرین است و ممکن است کفش هایی با عرض خاص داشته باشند اغلب در پیدا کردن کفش متناسب با پای خود دچار مشکل میشوند. از طرف دیگر، یک پای باریک، پایی است که به خوبی در جعبه پنجه کفش شما قرار می گیرد، اما فضای اضافی در طرفین دارد.

 

از طرف دیگر، اگر پای شما به اندازه طول کفش شما باشد اما خیلی به کناره‌ی تخت پا نزدیک شود، و به پاهای شما و دیواره های کفش فشار وارد میشود، از این رو هم پاها صدمه میبینند هم کفش ها زودتر مستهلک و خراب میشوند.

بطور کلی اصطلاح “عرض پا معمولی” یک نام اشتباه است. دانستن اینکه چه نوع عرض پایی دارید، از هدر دادن پول برای کفش‌هایی که مناسب نیستند جلوگیری می‌کند و شما را از رنج ناشی از بیماری در امان می‌گذارد. شما پس انداز می کنید.

تشخیص میزان پهنی کف پا

بسیار مهم است که وسعت کف پای خود را اندازه گیری کنید تا مشخص شود که پاهای شما باریک یا پهن هستند. فاصله بین دو پهن ترین قسمت پا، وسعت کف پا است. قبل از انجام اندازه گیری های زیر حتما فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید:

  • از آنجایی که پاهای شما ممکن است در طول روز منبسط شوند، مطمئن شوید که آنها را در شب و صبح اندازه بگیرید.
  • هنگام اندازه گیری، مطمئن شوید که روی یک سطح صاف ایستاده اید.
  • هنگام اندازه گیری صندل هرگز جوراب را اندازه نگیرید. هنگام اندازه گیری کفش های کتانی یا سایر کفش های ورزشی حتما از جوراب استفاده کنید.

 

نحوه اندازه گیری پا

یک ورق کاغذ بزرگ که بتواند روی هر دو پا به صورت عمودی بایستد باید روی سطح صافی قرار گیرد.خطوط پاهای خود را در حالت ایستاده روی یک تکه کاغذ بکشید. به نتیجه اندازه گیری توجه کنید. فاصله بین دو پهن ترین قسمت پا به اندازه عرض پا است.

پس از انجام اندازه‌گیری‌ها، آن‌ها را با اندازه عرض پای زن در زیر مقایسه کنید تا ببینید چگونه با هم مطابقت دارند. اندازه گیری های معمول برای کفش های باریک و پهن در زیر نشان داده شده است.

 

نکات مهم در انتخاب صندل طبی مردانه

یکی از نکات مهم در انتخاب صندل طبی مردانه اطمینان از کیفیت، جنس و برند کفش می باشد، دیگر موضوع مورد اهمیت در حین خرید بررسی تطابق کف صندل و دمپایی با ساختار پای شما میباشد، پا بابد به راحتی داخل صندل قرار بگیرد و احساس نرمی و انعطاف کافی را دریافت نماید.

 

چگونه می توانم اندازه پاهایم را تشخیص دهم؟

اگر تا به حال از کفش‌های راحت اما نامناسب استفاده کرده‌اید، بدون در نظر گرفتن برند، نشانه‌ای از گشاد بودن پاهای شماست. به یاد داشته باشید که انتخاب کفش مناسب یک روش معمولی است و چیزی به نام “عرض متوسط ​​پا” وجود ندارد. احساس سفتی در همه کفش ها یکی از نشانه های پاهای پهن است.

 

بزرگترین اشتباه آقایان در هنگام خرید کفش و صندل طبی

یکی از اشتباهات بزرگی که آقایان در هنگام خرید کفش و صندل طبی مرتکب میشوند؛ فدا کردن کیفیت بخاطر قیمت محصول است، که این کم توجهی اثرات مخربی بر  سلامتی آنها خواهد گذاشت.

 

بهترین صندل طبی مردانه چه ویژگیهایی دارد؟

یک جفت صندل و دمپایی طبی مردانه استاندارد بگونه ای طراحی شده است که دارای انعطاف پذیری مطلوبی دارد و پا احساس راحتی داشته باشد بطوری که سلامت پا و ستون فقرات را تحت شعاع قرار ندهد. برخی از ویژکی های بهترین صندلهای طبی عبارتند از:

  • ویژگی های درمانی برای اشخاصی که از صافی کف پا، دیسک کمر ، خارپاشنه و… رنج میبرند، داشته باشد.
  • طرح شیک و کاربردی داشته باشد.
  • دوام و طول عمر کافی داشته باشد.
  • گارانتی و ضمانت کالا داشته باشد.
  • مواد اولیه با کیفیت در ساخت آن استفاده شده باشد.

 

*** اگر می خواهید بدانید که کفش چگونه بر سلامتی شما تأثیر می گذارد ، می توانید جهت مراجعه حضوری به شوزطبی و گرفتن مشاورات لازم درباره کفش و صندل طبی مناسب و استاندارد ،به لینک تماس با ما مراجعه نمایید .
همچنین می توانید از طریق پیج اینستاگرام شوزطبی با ما در ارتباط باشید.***

 

در آخر اینکه

تیم ما در شوز طبی یک راهنمای جامع ایجاد کرده است تا به شما کمک کند، تشخیص دهید که پاهای شما باریک، معمولی یا پهن میباشد، زیرا ما متخصص در اندازه‌های کفش با عرض غیرعادی هستیم، پس از طریق لینکهای ارتباطی ما، با ما تماس برقرار نمایید.

 

 مطالب مشابه و مرتبط

تاثیر کفش مناسب بر سلامتی

بهترین کفش طبی برای خارپاشنه

کفش نامناسب چه تاثیری بر ستون فقرات دارد؟

راهنمای خرید کفش مناسب و رهایی از کمردرد